Vrtec Antona Medveda Kamnik

Novi trg 26 B, 1241 Kamnik | tel.: (01) 830 33 30 | fax: (01) 839 13 27 | e-pošta: info@vrtec-kamnik.si

Prostovoljno delo

Vabilo k sodelovanju vsem, ki jih zanima prostovoljno delo v vrtcu, na področju dela s predšolskimi otroki

Prostovoljno delo je delovanje ljudi,  je nepoklicno delo, ki na osnovi svobodne odločitve in brez materialne koristi želijo vnašati v svoje življenje in življenje drugih nove vsebine, nove vrednote in ki ni plačano z denarjem. V slovenskem prostoru dobiva v zadnjem času vse večji pomen, o prostovoljnem delu se v naši družbi vedno pogosteje govori in piše. 

Prostovoljno delo lahko opravlja vsak, glede na svoje zmožnosti na različnih področjih (socialne dejavnosti, kulture...). Ljudje, ki podarijo svoj prosti čas in življenjsko energijo, imajo tudi potrebo po tem, da bi nekaj pridobili za sebe. Prostovoljcu, ki delo opravlja daje dober občutek, ker opravlja potrebno in koristno delo, obenem pa si pridobiva delovne izkušnje, ki mu bodo koristile mogoče na njegovi poklicni poti ali pri odločitvi o izbiri le-te, spoznavanju novega delovnega okolja, medosebnih odnosov, osebno obogatitev in rast.

 K sodelovanju vabimo vse, ki ste dopolnili starost 18 let, imate veselje do dela s predšolskimi otroki. Lahko ste brezposelni,  študentje – tudi brez statusa, upokojenci. Naše otroke boste skupaj z našimi strokovnimi delavci spremljali na sprehodih, izletih, sodelovali pri vzgojnih dejavnostih.

 Vsi, ki vas to delo veseli, nas lahko pokličete na tel. št. 01 830 33 38 ali nam pišete na e-pošto: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali pošljete svoje prošnje na naslov: Vrtec Antona Medveda Kamnik, Novi trg 26b, 1241 Kamnik.

Tam, kjer je srce, je prava pot.

 

 Veselimo se sodelovanja z vami.

                                                                                             

Renata Hojs, ravnateljica

(c) 2014, Vrtec Antona Medveda Kamnik | Pravno obvestilo | Piškotki | Izdelava spletne strani