Video kotiček

Centralni čakalni seznam-november

There are no translations available.

Centralni čakalni seznamV priponki prilagamo centralni čakalni seznam za november 2014

 

Centralni čakalni seznam- oktober 2014

There are no translations available.

V priponki prilagamo CČS, oktober 2014

 

Jesenska akcija cepljenja lisic

There are no translations available.

Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin bo 4. oktobra 2014 pričela z jesensko akcijo cepljenja lisic proti steklini. Akcija bo trajala predvidoma do 20. novembra 2014.

Glavni namen akcije je varovanje ljudi pred to izredno nevarno boleznijo, zaradi katere vsako leto po svetu umre več kot 55.000 ljudi, večinoma otrok. S položenimi vabami nameravamo aktivno zaščititi populacijo lisic v slovenskih gozdovih, ki predstavlja rezervoar stekline, ter tako preprečiti širjenje bolezni.

Polaganje vab se bo izvajalo na celotnem ozemlju Republike Slovenije, z višine 300 m. Uporabljena bodo naslednja letališča: Letališče Jožeta Pučnika, Portorož, Murska Sobota in Novo mesto; po potrebi bodo vključena tudi letališča v Celju, Slovenj Gradcu in Divači.

POMEMBNO

Ne dotikajte se nastavljenih vab za lisice! O tem poučite tudi otroke!

Če najdete vabo na svojem dvorišču ali vrtu, jo primite z vrečko in odvrzite v najbližji grm ali v smeti.

Če je prišla vsebina vabe v stik s sluznico ali svežo rano, to mesto dobro sperite in umijte z milom. Ker se vsak stik z vsebino vabe obravnava kot ugriz stekle živali, nemudoma obiščite najbližjo antirabično ambulanto. Telefonske številke z naslovi antirabičnih ambulant so priložene!

Če vas ugrizne ali opraska potepuška ali divja žival, obiščite najbližjo antirabično ambulanto!

Prepovedano je prosto gibanje psov na javnih mestih!

Izogibajte se stikom s potepuškimi in divjimi živalmi!

 

Več o sami akciji cepljenja lisic proti steklini in sami bolezni najdete na spletni strani Uprave RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin http://www.uvhvvr.gov.si

 

 

Plačilo računov za vrtec

There are no translations available.

Občina Kamnik je za opravljanje storitev javne blagajne sklenila pogodbo z Delavsko hranilnico.

Občani, ki bodo račune za storitev vrtca plačali v gotovini na okencu Delavske hranilnice na Tomšičevi 11, Kamnik, ne bodo plačali provizije. Banka bo stroške dogovorjene provizije zaračunala Občini Kamnik.

 

Otroci potrebujemo gozd

There are no translations available.

gozdMG 8964Vrtec Antona Medveda Kamnik in Inštitut za gozdno pedagogiko smo po večletnem sodelovanju izdali priročnik - gozdno popotnico z naslovom Otroci potrebujemo gozd. 

Gre za delo, ki povezuje razvoj in življenje otrok v naravi in z naravo, opisuje teoretične in praktične temelje za uporabo naravnega – gozdnega okolja za čustveni, duševni in telesni razvoj otrok. V priročniku so opisane številne izkušnje, ideje in priporočila strokovnih sodelavcev vrtca.V okviru socialnega tedna, ki se odvija od 25. 9. 2014 do 4. 10. 2014, in katerega namen je spodbujati družbeno odgovornost in aktivno državljanstvo posameznikov, krepiti slovensko civilno družbo ter prispevati k razmišljanju o izzivih, ki Slovenijo, EU in svet čakajo v prihodnosti, je bila v enoti Kamenček Vrtca Antona Medveda Kamnik predstavitev omenjenega priročnika.

Več o dogodku si lahko ogledate na spletni strani kamnik.si

http://www.kamnik.si/novice/Predstavitev-prirocnika-Otroci-potrebujemo-gozd-30-09-2014.

 

 

Predstavitev priročnika Otroci potrebujemo gozd

There are no translations available.

Prijazno vas vabimo na predstavitev knjige- priročnika Otroci potrebujemo gozd, ki bo 30. 9. 2014 ob 18.00 uri v enoti Kamenček, Tomšičeva 11.

Vabilo je v priponki.

Vabilo Otroci potrebuejmo gozd.

Dogodki Kamnik

 

Check-out children

Snežakovo srce

Banner

Upcoming events

No events

Roditeljski sestanki

Prijava na obvestila

Izberi obvestila