Video kotiček

Dragi otroci, spoštovani starši, spoštovani sodelavci

There are no translations available.

Dragi otroci, spoštovani starši, spoštovani sodelavci!

Nagovor v novo šolsko leto bom letos začela z s sloganom, ki nas bo spremljal skozi vse leto na vseh naših dokumentih, na vsakem našem koraku. Želim si, da bi ga vsi, ki prihajamo v Vrtec Antona Medveda Kamnik, ponotranjili in ga tudi živeli.

Ljudje ves teden čakajo na

PETEK,

vse leto na

POLETJE –

in vse življenje na

SREČO.

Mi se veselimo vseh dni v tednu –

PONEDELJEK. TOREK. SREDA. ČETRTEK. PETEK. SOBOTA. NEDELJA.

Vseh letnih časov –

POMLAD, POLETJE, JESEN, ZIMA.

Ker smo v Vrtcu Antona Medveda Kamnik našli svojo

SREČO.

Naloga nas odraslih je nedvomno privzgojiti otrokom vrednote, ki jih bodo spremljale skozi vse življenje. To je težka naloga, kajti mali nadebudneži nas ves čas pozorno opazujejo, tudi takrat, ko se nam nekam zelo mudi, pa stvari uredimo tako, kot nam tisti trenutek najbolj ustreza. Opazujejo, kakšen je naš odnos do dela, narave, živali, športa, hrane, do soljudi, šibkejših, starejših … Ves čas se učijo od nas, zato jim moramo nameniti dovolj časa, da so v naši bližini, nas opazujejo pri delu, še bolje je, da delo opravimo skupaj z njimi.

Ne pozabimo, da je čas dragocenost, ki pa jo sami razporejamo in se sami odločamo, ali bomo preživeli prosti čas na socialnih omrežjih, spletu … ali pa bomo ta čas namenili otroku, družini in skupnim aktivnostim.

V delo v vrtcu in bivanje v njem je vključenih več kot 1000 ljudi. V začetku šolskega leta si postavimo različne cilje.

Prvi september je nov začetek. To je priložnost, da pogumno stopimo na pot in želim si, da bi nas vse vodila do skupnega cilja. Želja vseh, ki delamo v Vrtcu Antona Medveda Kamnik, in tudi vas staršev je, da vzgojimo samostojnega in odgovornega otroka, ki bo samozavestno prestopal stopničke v vertikali izobraževanja ter se razvil v zdravega in srečnega odraslega človeka. Znašli smo se pred skupno nalogo, ki jo bomo dobro opravili, če se bomo vsi zavedali zgoraj zapisanega.

Leto, ki je pred nami, nam bo zagotovo prineslo tudi kakšne spremembe. Vodstvo vrtca vam želi sporočiti, da skrbno oblikujemo tandeme in poskušamo otrokom zagotoviti stalnost vsaj ene strokovne delavke oziroma delavca. Še posebno skrbno izbiramo nove sodelavce, saj želimo kvaliteto našega dela še dvigovati.

Tudi letos bi vas rada spomnila na vizijo našega vrtca: »Krepimo iskreno in spoštljivo komunikacijo z vzgledom varnega, ljubečega, sodelovalnega odnosa do človeka in narave.« Želim, da bi tudi probleme reševali strpno, s spoštljivo komunikacijo, s poštenostjo.

Delavci vrtca se bomo potrudili in vas sproti obveščali o počutju vašega otroka in dogajanju v vrtcu.

Informativni roditeljski sestanki bodo potekali v času od 11. 9. 2014 do 22. 9. 2014.

Na njih boste prejeli vse informacije o delu v oddelku. Do takrat pa vas vabim, da redno spremljate našo spletno stran, ki pa je v tem obdobju v prenovi in se občasno pojavljajo tudi težave, za kar se vam opravičujemo in se hkrati veselimo naše nove spletne strani, ki jo predvidoma pričakujemo v oktobru.

Informacije si lahko preberete tudi v  publikaciji vrtca in na oglasnih deskah.

Na koncu naj vas še spomnim, da k večji varnosti v vrtcu prispevamo vsi, zato vas prosim, da ob prihodu in odhodu poskrbite, da bodo vrata vrtca – zaprta.

Otroci, naj vas spremljajo odrasli, ki vam bodo nudili ljubezen in oporo ter vam dovolili, da opravite čim več stvari, ki jih zmorete, sami. Želim vam veliko doživetij v vrtcu in doma, ki naj vam prižgejo iskrice v očeh.

Vaša ravnateljica vrtca

Renata Hojs

 

Najdena očala

There are no translations available.

Spoštovani starši!

V ponedeljek, 25. 8. 2014, so se v Kulturnem doma Šmarca po končanem roditeljskem sestanku našla korekcijska očala. Kdor jih pogreša, jih lahko prevzame v tajništvu Vrtca, Novi trg 26b, vsak delavnik med 7.00 in 15.00 uro.

 

Vodstvo vrtca

 

Uvodni roditeljski sestanki za novince

There are no translations available.

IMG 4626V ponedeljek, 25. 8. 2014, so potekali uvodni roditeljski sestanki za vse starše novo sprejetih otrok, ki bodo prag vrtca prvič prestopili 1. 9. 2014. Na srečanju je pomen sodelovanja družina-vrtec predstavil tudi gospod Marko Juhant. Ravnateljica vrtca, Renata Hojs, se je staršem ob tej priliki zahvalila staršem za zaupanje in jim zaželela uspešno nadaljnje sodelovanje.

 

 

 

Centralni čakalni seznam 2014/15

There are no translations available.

Na naslednji povezavi se nahaja  CČS.

 

Centralni čakalni seznam 2013/14

There are no translations available.

Na naslednji povezavi se nahaja CČS.

 

NUJNO OBVESTILO- ENOTA TINKARA BO ODPRTA

There are no translations available.

Obvestilo staršem

Prejeli smo obvestilo ustanoviteljice Občine Kamnik, da je prišlo do zapletov v razpisnem postopku. S sanacijo strehe v enoti Tinkara ne bomo pričeli.

Otroci se 14. 7. 2014 ne selijo v prostore enote Pestrna in OŠ Toma Brejca, temveč ostajajo v matični enoti enoti Tinkara.

Enota Tinkara bo ODPRTA.

Vsem staršem se zahvaljujemo za razumevanje ob nastali situaciji.

Vodstvo vrtca.

 

Check-out children

Snežakovo srce

Banner

Upcoming events

No events

Roditeljski sestanki

Prijava na obvestila

Izberi obvestila